diplomski rad
Bioraspoloživost inkapsuliranih ekstrakata koprive

Tomšić, Antonija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Tomšić, A. (2022). Bioraspoloživost inkapsuliranih ekstrakata koprive (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:741878

Tomšić, Antonija. "Bioraspoloživost inkapsuliranih ekstrakata koprive." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:741878

Tomšić, Antonija. "Bioraspoloživost inkapsuliranih ekstrakata koprive." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:741878

Tomšić, A. (2022). 'Bioraspoloživost inkapsuliranih ekstrakata koprive', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:741878

Tomšić A. Bioraspoloživost inkapsuliranih ekstrakata koprive [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:741878

A. Tomšić, "Bioraspoloživost inkapsuliranih ekstrakata koprive", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:741878

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.