Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Martinko, T. G. (2022). Održiva prehrana kroz primjer prehrane po krvnim grupama (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:476671
Martinko, Tara Gabriela. "Održiva prehrana kroz primjer prehrane po krvnim grupama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:476671
Martinko, Tara Gabriela. "Održiva prehrana kroz primjer prehrane po krvnim grupama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:476671
Martinko, T. G. (2022). 'Održiva prehrana kroz primjer prehrane po krvnim grupama', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:476671
Martinko TG. Održiva prehrana kroz primjer prehrane po krvnim grupama [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:476671
T. G. Martinko, "Održiva prehrana kroz primjer prehrane po krvnim grupama", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:476671