Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Roksandić, P. (2022). Utjecaj ekstrakta moringe (Moringa oleifera) na fermentaciju kozjeg mlijeka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:757864
Roksandić, Petra. "Utjecaj ekstrakta moringe (Moringa oleifera) na fermentaciju kozjeg mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:757864
Roksandić, Petra. "Utjecaj ekstrakta moringe (Moringa oleifera) na fermentaciju kozjeg mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:757864
Roksandić, P. (2022). 'Utjecaj ekstrakta moringe (Moringa oleifera) na fermentaciju kozjeg mlijeka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:757864
Roksandić P. Utjecaj ekstrakta moringe (Moringa oleifera) na fermentaciju kozjeg mlijeka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 23.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:757864
P. Roksandić, "Utjecaj ekstrakta moringe (Moringa oleifera) na fermentaciju kozjeg mlijeka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:757864