Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Budišćak, M. (2022). Stabilnost minimalno procesiranog krumpira tretiranog eteričnim uljem lovora (Laurus nobilis L.) (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367123
Budišćak, Matea. "Stabilnost minimalno procesiranog krumpira tretiranog eteričnim uljem lovora (Laurus nobilis L.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367123
Budišćak, Matea. "Stabilnost minimalno procesiranog krumpira tretiranog eteričnim uljem lovora (Laurus nobilis L.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367123
Budišćak, M. (2022). 'Stabilnost minimalno procesiranog krumpira tretiranog eteričnim uljem lovora (Laurus nobilis L.)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367123
Budišćak M. Stabilnost minimalno procesiranog krumpira tretiranog eteričnim uljem lovora (Laurus nobilis L.) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367123
M. Budišćak, "Stabilnost minimalno procesiranog krumpira tretiranog eteričnim uljem lovora (Laurus nobilis L.)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367123