završni rad
Stabilnost minimalno procesiranog krumpira tretiranog eteričnim uljem lovora (Laurus nobilis L.)

Budišćak, Matea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Budišćak, M. (2022). Stabilnost minimalno procesiranog krumpira tretiranog eteričnim uljem lovora (Laurus nobilis L.) (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367123

Budišćak, Matea. "Stabilnost minimalno procesiranog krumpira tretiranog eteričnim uljem lovora (Laurus nobilis L.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367123

Budišćak, Matea. "Stabilnost minimalno procesiranog krumpira tretiranog eteričnim uljem lovora (Laurus nobilis L.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367123

Budišćak, M. (2022). 'Stabilnost minimalno procesiranog krumpira tretiranog eteričnim uljem lovora (Laurus nobilis L.)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367123

Budišćak M. Stabilnost minimalno procesiranog krumpira tretiranog eteričnim uljem lovora (Laurus nobilis L.) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367123

M. Budišćak, "Stabilnost minimalno procesiranog krumpira tretiranog eteričnim uljem lovora (Laurus nobilis L.)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367123

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.