Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad
Pranjić, D. (2022). Upotreba dodataka prehrani u doba COVID-19 – ispitivanje navika (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581763
Pranjić, Daria. "Upotreba dodataka prehrani u doba COVID-19 – ispitivanje navika." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581763
Pranjić, Daria. "Upotreba dodataka prehrani u doba COVID-19 – ispitivanje navika." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581763
Pranjić, D. (2022). 'Upotreba dodataka prehrani u doba COVID-19 – ispitivanje navika', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581763
Pranjić D. Upotreba dodataka prehrani u doba COVID-19 – ispitivanje navika [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 23.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581763
D. Pranjić, "Upotreba dodataka prehrani u doba COVID-19 – ispitivanje navika", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581763