diplomski rad
Promjene stvojstava i kvalitete mlijeka magarice obrađenog različitim režimima toplinske obrade

Lukenda, Valentina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Lukenda, V. (2022). Promjene stvojstava i kvalitete mlijeka magarice obrađenog različitim režimima toplinske obrade (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867303

Lukenda, Valentina. "Promjene stvojstava i kvalitete mlijeka magarice obrađenog različitim režimima toplinske obrade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867303

Lukenda, Valentina. "Promjene stvojstava i kvalitete mlijeka magarice obrađenog različitim režimima toplinske obrade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867303

Lukenda, V. (2022). 'Promjene stvojstava i kvalitete mlijeka magarice obrađenog različitim režimima toplinske obrade', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867303

Lukenda V. Promjene stvojstava i kvalitete mlijeka magarice obrađenog različitim režimima toplinske obrade [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 22.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867303

V. Lukenda, "Promjene stvojstava i kvalitete mlijeka magarice obrađenog različitim režimima toplinske obrade", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867303

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.