Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Lukenda, V. (2022). Promjene stvojstava i kvalitete mlijeka magarice obrađenog različitim režimima toplinske obrade (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867303
Lukenda, Valentina. "Promjene stvojstava i kvalitete mlijeka magarice obrađenog različitim režimima toplinske obrade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867303
Lukenda, Valentina. "Promjene stvojstava i kvalitete mlijeka magarice obrađenog različitim režimima toplinske obrade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867303
Lukenda, V. (2022). 'Promjene stvojstava i kvalitete mlijeka magarice obrađenog različitim režimima toplinske obrade', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867303
Lukenda V. Promjene stvojstava i kvalitete mlijeka magarice obrađenog različitim režimima toplinske obrade [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 23.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867303
V. Lukenda, "Promjene stvojstava i kvalitete mlijeka magarice obrađenog različitim režimima toplinske obrade", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867303