disertacija
Utjecaj pojačavanja okusa hrane začinima na unos soli u starijoj populaciji

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Tomić – Obrdalj, H. (2023). Utjecaj pojačavanja okusa hrane začinima na unos soli u starijoj populaciji (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:263523

Tomić – Obrdalj, Helena. "Utjecaj pojačavanja okusa hrane začinima na unos soli u starijoj populaciji." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:263523

Tomić – Obrdalj, Helena. "Utjecaj pojačavanja okusa hrane začinima na unos soli u starijoj populaciji." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:263523

Tomić – Obrdalj, H. (2023). 'Utjecaj pojačavanja okusa hrane začinima na unos soli u starijoj populaciji', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:263523

Tomić – Obrdalj H. Utjecaj pojačavanja okusa hrane začinima na unos soli u starijoj populaciji [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:263523

H. Tomić – Obrdalj, "Utjecaj pojačavanja okusa hrane začinima na unos soli u starijoj populaciji", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:263523

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.