disertacija
Utjecaj selena na akumulaciju lipida u morskoj mikroalgi Dunaliella tertiolecta tijekom različitih načina kultivacije

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Galić Perečinec, M. (2023). Utjecaj selena na akumulaciju lipida u morskoj mikroalgi Dunaliella tertiolecta tijekom različitih načina kultivacije (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:990179

Galić Perečinec, Maja. "Utjecaj selena na akumulaciju lipida u morskoj mikroalgi Dunaliella tertiolecta tijekom različitih načina kultivacije." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:990179

Galić Perečinec, Maja. "Utjecaj selena na akumulaciju lipida u morskoj mikroalgi Dunaliella tertiolecta tijekom različitih načina kultivacije." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:990179

Galić Perečinec, M. (2023). 'Utjecaj selena na akumulaciju lipida u morskoj mikroalgi Dunaliella tertiolecta tijekom različitih načina kultivacije', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.02.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:990179

Galić Perečinec M. Utjecaj selena na akumulaciju lipida u morskoj mikroalgi Dunaliella tertiolecta tijekom različitih načina kultivacije [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 23.02.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:990179

M. Galić Perečinec, "Utjecaj selena na akumulaciju lipida u morskoj mikroalgi Dunaliella tertiolecta tijekom različitih načina kultivacije", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:990179

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.