završni rad
Utjecaj vlage na fizikalna svojstva praškastih instant napitaka

Ćosić, Martina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Kabinet za osnove inženjerstva

Citirajte ovaj rad

Ćosić, M. (2022). Utjecaj vlage na fizikalna svojstva praškastih instant napitaka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142248

Ćosić, Martina. "Utjecaj vlage na fizikalna svojstva praškastih instant napitaka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142248

Ćosić, Martina. "Utjecaj vlage na fizikalna svojstva praškastih instant napitaka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142248

Ćosić, M. (2022). 'Utjecaj vlage na fizikalna svojstva praškastih instant napitaka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142248

Ćosić M. Utjecaj vlage na fizikalna svojstva praškastih instant napitaka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 28.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142248

M. Ćosić, "Utjecaj vlage na fizikalna svojstva praškastih instant napitaka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142248

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.