prikaz prve stranice dokumenta Informiranost, stavovi i upotreba dodataka prehrani među studentima Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta s obzirom na spol i studij
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Informiranost, stavovi i upotreba dodataka prehrani među studentima Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta s obzirom na spol i studij

Fumić, Monika (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Fumić, M. (2014). Informiranost, stavovi i upotreba dodataka prehrani među studentima Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta s obzirom na spol i studij (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419447

Fumić, Monika. "Informiranost, stavovi i upotreba dodataka prehrani među studentima Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta s obzirom na spol i studij." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419447

Fumić, Monika. "Informiranost, stavovi i upotreba dodataka prehrani među studentima Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta s obzirom na spol i studij." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419447

Fumić, M. (2014). 'Informiranost, stavovi i upotreba dodataka prehrani među studentima Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta s obzirom na spol i studij', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.05.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419447

Fumić M. Informiranost, stavovi i upotreba dodataka prehrani među studentima Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta s obzirom na spol i studij [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 29.05.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419447

M. Fumić, "Informiranost, stavovi i upotreba dodataka prehrani među studentima Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta s obzirom na spol i studij", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419447

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.