završni rad
Izolacija eteričnog ulja bosiljka (Ocimum basilicum L.) vodenom destilacijom uz primjenu predtretmana ultrazvukom i enzimima

Blažević, Katja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za analitičku kemiju

Citirajte ovaj rad

Blažević, K. (2022). Izolacija eteričnog ulja bosiljka (Ocimum basilicum L.) vodenom destilacijom uz primjenu predtretmana ultrazvukom i enzimima (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936519

Blažević, Katja. "Izolacija eteričnog ulja bosiljka (Ocimum basilicum L.) vodenom destilacijom uz primjenu predtretmana ultrazvukom i enzimima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936519

Blažević, Katja. "Izolacija eteričnog ulja bosiljka (Ocimum basilicum L.) vodenom destilacijom uz primjenu predtretmana ultrazvukom i enzimima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936519

Blažević, K. (2022). 'Izolacija eteričnog ulja bosiljka (Ocimum basilicum L.) vodenom destilacijom uz primjenu predtretmana ultrazvukom i enzimima', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936519

Blažević K. Izolacija eteričnog ulja bosiljka (Ocimum basilicum L.) vodenom destilacijom uz primjenu predtretmana ultrazvukom i enzimima [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 23.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936519

K. Blažević, "Izolacija eteričnog ulja bosiljka (Ocimum basilicum L.) vodenom destilacijom uz primjenu predtretmana ultrazvukom i enzimima", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936519

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.