završni rad
Proizvodnja kefirnog napitka uz dodatak suhih šljiva, grožđica i datulja

Antunović, Marija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Antunović, M. (2022). Proizvodnja kefirnog napitka uz dodatak suhih šljiva, grožđica i datulja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365007

Antunović, Marija. "Proizvodnja kefirnog napitka uz dodatak suhih šljiva, grožđica i datulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365007

Antunović, Marija. "Proizvodnja kefirnog napitka uz dodatak suhih šljiva, grožđica i datulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365007

Antunović, M. (2022). 'Proizvodnja kefirnog napitka uz dodatak suhih šljiva, grožđica i datulja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365007

Antunović M. Proizvodnja kefirnog napitka uz dodatak suhih šljiva, grožđica i datulja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365007

M. Antunović, "Proizvodnja kefirnog napitka uz dodatak suhih šljiva, grožđica i datulja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365007

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.