Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad
Galić, M. (2022). Rast CHO stanica u bazalnom hranjivom mediju s proteinskim hidrolizatom sjemenki lana i albuminom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:432717
Galić, Mia. "Rast CHO stanica u bazalnom hranjivom mediju s proteinskim hidrolizatom sjemenki lana i albuminom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:432717
Galić, Mia. "Rast CHO stanica u bazalnom hranjivom mediju s proteinskim hidrolizatom sjemenki lana i albuminom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:432717
Galić, M. (2022). 'Rast CHO stanica u bazalnom hranjivom mediju s proteinskim hidrolizatom sjemenki lana i albuminom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:432717
Galić M. Rast CHO stanica u bazalnom hranjivom mediju s proteinskim hidrolizatom sjemenki lana i albuminom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:432717
M. Galić, "Rast CHO stanica u bazalnom hranjivom mediju s proteinskim hidrolizatom sjemenki lana i albuminom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:432717