završni rad
Primjena inulina u prehrambenoj industriji i njegov utjecaj na zdravlje

Gašpar, Darija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane

Citirajte ovaj rad

Gašpar, D. (2022). Primjena inulina u prehrambenoj industriji i njegov utjecaj na zdravlje (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:131755

Gašpar, Darija. "Primjena inulina u prehrambenoj industriji i njegov utjecaj na zdravlje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:131755

Gašpar, Darija. "Primjena inulina u prehrambenoj industriji i njegov utjecaj na zdravlje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:131755

Gašpar, D. (2022). 'Primjena inulina u prehrambenoj industriji i njegov utjecaj na zdravlje', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:131755

Gašpar D. Primjena inulina u prehrambenoj industriji i njegov utjecaj na zdravlje [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 29.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:131755

D. Gašpar, "Primjena inulina u prehrambenoj industriji i njegov utjecaj na zdravlje", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:131755

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.