Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Magnabosca, I. (2022). Inkapsulacija soka aronije tehnikom sušenja raspršivanjem (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:594561
Magnabosca, Ivan. "Inkapsulacija soka aronije tehnikom sušenja raspršivanjem." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:594561
Magnabosca, Ivan. "Inkapsulacija soka aronije tehnikom sušenja raspršivanjem." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:594561
Magnabosca, I. (2022). 'Inkapsulacija soka aronije tehnikom sušenja raspršivanjem', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:594561
Magnabosca I. Inkapsulacija soka aronije tehnikom sušenja raspršivanjem [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 15.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:594561
I. Magnabosca, "Inkapsulacija soka aronije tehnikom sušenja raspršivanjem", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:594561