završni rad
Utjecaj mikrobioloških i tehnoloških parametara na kemijski sastav i senzorska svojstva kombuche

Varjačić, Antonija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Varjačić, A. (2022). Utjecaj mikrobioloških i tehnoloških parametara na kemijski sastav i senzorska svojstva kombuche (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286272

Varjačić, Antonija. "Utjecaj mikrobioloških i tehnoloških parametara na kemijski sastav i senzorska svojstva kombuche." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286272

Varjačić, Antonija. "Utjecaj mikrobioloških i tehnoloških parametara na kemijski sastav i senzorska svojstva kombuche." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286272

Varjačić, A. (2022). 'Utjecaj mikrobioloških i tehnoloških parametara na kemijski sastav i senzorska svojstva kombuche', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286272

Varjačić A. Utjecaj mikrobioloških i tehnoloških parametara na kemijski sastav i senzorska svojstva kombuche [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286272

A. Varjačić, "Utjecaj mikrobioloških i tehnoloških parametara na kemijski sastav i senzorska svojstva kombuche", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286272

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.