završni rad
Funkcionalna svojstva sjemenke avokada

Garašić, Anja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Kabinet za procese pripreme hrane

Citirajte ovaj rad

Garašić, A. (2023). Funkcionalna svojstva sjemenke avokada (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:115662

Garašić, Anja. "Funkcionalna svojstva sjemenke avokada." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:115662

Garašić, Anja. "Funkcionalna svojstva sjemenke avokada." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:115662

Garašić, A. (2023). 'Funkcionalna svojstva sjemenke avokada', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:115662

Garašić A. Funkcionalna svojstva sjemenke avokada [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:115662

A. Garašić, "Funkcionalna svojstva sjemenke avokada", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:115662

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.