Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Marović, I. (2023). Uloga protuupalne prehrane u liječenju nezaraznih kroničnih bolesti (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:691852
Marović, Ivona. "Uloga protuupalne prehrane u liječenju nezaraznih kroničnih bolesti." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:691852
Marović, Ivona. "Uloga protuupalne prehrane u liječenju nezaraznih kroničnih bolesti." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:691852
Marović, I. (2023). 'Uloga protuupalne prehrane u liječenju nezaraznih kroničnih bolesti', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:691852
Marović I. Uloga protuupalne prehrane u liječenju nezaraznih kroničnih bolesti [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 03.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:691852
I. Marović, "Uloga protuupalne prehrane u liječenju nezaraznih kroničnih bolesti", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:691852