Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za biološku obradu otpadnih voda
Citirajte ovaj rad
Sabati, E. (2023). Ksenobiotici - utjecaj na okoliš i metode analize (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:879245
Sabati, Eugen. "Ksenobiotici - utjecaj na okoliš i metode analize." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:879245
Sabati, Eugen. "Ksenobiotici - utjecaj na okoliš i metode analize." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:879245
Sabati, E. (2023). 'Ksenobiotici - utjecaj na okoliš i metode analize', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:879245
Sabati E. Ksenobiotici - utjecaj na okoliš i metode analize [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:879245
E. Sabati, "Ksenobiotici - utjecaj na okoliš i metode analize", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:879245