završni rad
Autohtone probiotičke kulture - visoko vrijedni promotori metabiotika

Lozica, Karmen
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Lozica, K. (2023). Autohtone probiotičke kulture - visoko vrijedni promotori metabiotika (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544370

Lozica, Karmen. "Autohtone probiotičke kulture - visoko vrijedni promotori metabiotika." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544370

Lozica, Karmen. "Autohtone probiotičke kulture - visoko vrijedni promotori metabiotika." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544370

Lozica, K. (2023). 'Autohtone probiotičke kulture - visoko vrijedni promotori metabiotika', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544370

Lozica K. Autohtone probiotičke kulture - visoko vrijedni promotori metabiotika [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 08.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544370

K. Lozica, "Autohtone probiotičke kulture - visoko vrijedni promotori metabiotika", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544370

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.