završni rad
Usporedba nir spektara i fizikalno kemijskih svojstava funkcionalnih kakao napitaka

Boras, Marija Terezija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Boras, M. T. (2023). Usporedba nir spektara i fizikalno kemijskih svojstava funkcionalnih kakao napitaka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849389

Boras, Marija Terezija. "Usporedba nir spektara i fizikalno kemijskih svojstava funkcionalnih kakao napitaka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849389

Boras, Marija Terezija. "Usporedba nir spektara i fizikalno kemijskih svojstava funkcionalnih kakao napitaka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849389

Boras, M. T. (2023). 'Usporedba nir spektara i fizikalno kemijskih svojstava funkcionalnih kakao napitaka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849389

Boras MT. Usporedba nir spektara i fizikalno kemijskih svojstava funkcionalnih kakao napitaka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 22.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849389

M. T. Boras, "Usporedba nir spektara i fizikalno kemijskih svojstava funkcionalnih kakao napitaka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849389

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.