završni rad
Utjecaj ubrzanog toplinskog tretmana na aktivnost lipoksigenaze u maslinama sorti bjelica i levantinka

Tokić, Mia
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Tokić, M. (2023). Utjecaj ubrzanog toplinskog tretmana na aktivnost lipoksigenaze u maslinama sorti bjelica i levantinka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096220

Tokić, Mia. "Utjecaj ubrzanog toplinskog tretmana na aktivnost lipoksigenaze u maslinama sorti bjelica i levantinka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096220

Tokić, Mia. "Utjecaj ubrzanog toplinskog tretmana na aktivnost lipoksigenaze u maslinama sorti bjelica i levantinka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096220

Tokić, M. (2023). 'Utjecaj ubrzanog toplinskog tretmana na aktivnost lipoksigenaze u maslinama sorti bjelica i levantinka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096220

Tokić M. Utjecaj ubrzanog toplinskog tretmana na aktivnost lipoksigenaze u maslinama sorti bjelica i levantinka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096220

M. Tokić, "Utjecaj ubrzanog toplinskog tretmana na aktivnost lipoksigenaze u maslinama sorti bjelica i levantinka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096220

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.