završni rad
Usporedba maslaca i margarina

Vapnar, Marija Magdalena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Vapnar, M. M. (2023). Usporedba maslaca i margarina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:880358

Vapnar, Marija Magdalena. "Usporedba maslaca i margarina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:880358

Vapnar, Marija Magdalena. "Usporedba maslaca i margarina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:880358

Vapnar, M. M. (2023). 'Usporedba maslaca i margarina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:880358

Vapnar MM. Usporedba maslaca i margarina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 23.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:880358

M. M. Vapnar, "Usporedba maslaca i margarina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:880358

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.