diplomski rad
Analiza fizikalno kemijskih parametara cvjetnog meda sezona 2022

Ferić, Tea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Ferić, T. (2023). Analiza fizikalno kemijskih parametara cvjetnog meda sezona 2022 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628820

Ferić, Tea. "Analiza fizikalno kemijskih parametara cvjetnog meda sezona 2022." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628820

Ferić, Tea. "Analiza fizikalno kemijskih parametara cvjetnog meda sezona 2022." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628820

Ferić, T. (2023). 'Analiza fizikalno kemijskih parametara cvjetnog meda sezona 2022', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628820

Ferić T. Analiza fizikalno kemijskih parametara cvjetnog meda sezona 2022 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628820

T. Ferić, "Analiza fizikalno kemijskih parametara cvjetnog meda sezona 2022", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628820

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.