Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Ferić, T. (2023). Analiza fizikalno kemijskih parametara cvjetnog meda sezona 2022 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628820
Ferić, Tea. "Analiza fizikalno kemijskih parametara cvjetnog meda sezona 2022." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628820
Ferić, Tea. "Analiza fizikalno kemijskih parametara cvjetnog meda sezona 2022." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628820
Ferić, T. (2023). 'Analiza fizikalno kemijskih parametara cvjetnog meda sezona 2022', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628820
Ferić T. Analiza fizikalno kemijskih parametara cvjetnog meda sezona 2022 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628820
T. Ferić, "Analiza fizikalno kemijskih parametara cvjetnog meda sezona 2022", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628820