Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Borovina, D. (2023). Procjena znanja o prehrani i životnim navikama osoba oboljelih od šećerne bolesti tipa 2 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:093197
Borovina, Danijela. "Procjena znanja o prehrani i životnim navikama osoba oboljelih od šećerne bolesti tipa 2." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:093197
Borovina, Danijela. "Procjena znanja o prehrani i životnim navikama osoba oboljelih od šećerne bolesti tipa 2." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:093197
Borovina, D. (2023). 'Procjena znanja o prehrani i životnim navikama osoba oboljelih od šećerne bolesti tipa 2', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:093197
Borovina D. Procjena znanja o prehrani i životnim navikama osoba oboljelih od šećerne bolesti tipa 2 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:093197
D. Borovina, "Procjena znanja o prehrani i životnim navikama osoba oboljelih od šećerne bolesti tipa 2", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:093197