diplomski rad
Trajnost banana s jestivom prevlakom od kitozana i proteina konoplje

Jančec, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za pakiranje hrane

Citirajte ovaj rad

Jančec, L. (2023). Trajnost banana s jestivom prevlakom od kitozana i proteina konoplje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075284

Jančec, Lucija. "Trajnost banana s jestivom prevlakom od kitozana i proteina konoplje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075284

Jančec, Lucija. "Trajnost banana s jestivom prevlakom od kitozana i proteina konoplje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075284

Jančec, L. (2023). 'Trajnost banana s jestivom prevlakom od kitozana i proteina konoplje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075284

Jančec L. Trajnost banana s jestivom prevlakom od kitozana i proteina konoplje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 19.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075284

L. Jančec, "Trajnost banana s jestivom prevlakom od kitozana i proteina konoplje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075284

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.