diplomski rad
Razvoj funkcionalnih proizvoda na bazi rajčice uz dodatak praha komine masline

Marinčić, Ivona
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za opće programe
Laboratorij za održivi razvoj

Citirajte ovaj rad

Marinčić, I. (2023). Razvoj funkcionalnih proizvoda na bazi rajčice uz dodatak praha komine masline (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:618858

Marinčić, Ivona. "Razvoj funkcionalnih proizvoda na bazi rajčice uz dodatak praha komine masline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:618858

Marinčić, Ivona. "Razvoj funkcionalnih proizvoda na bazi rajčice uz dodatak praha komine masline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:618858

Marinčić, I. (2023). 'Razvoj funkcionalnih proizvoda na bazi rajčice uz dodatak praha komine masline', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:618858

Marinčić I. Razvoj funkcionalnih proizvoda na bazi rajčice uz dodatak praha komine masline [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:618858

I. Marinčić, "Razvoj funkcionalnih proizvoda na bazi rajčice uz dodatak praha komine masline", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:618858

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.