Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Vukoje, I. (2014). Botanička obilježja, sorte te fizikalno-kemijska svojstva običnog oraha (Juglans regia L.) (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:922279
Vukoje, Ivona. "Botanička obilježja, sorte te fizikalno-kemijska svojstva običnog oraha (Juglans regia L.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:922279
Vukoje, Ivona. "Botanička obilježja, sorte te fizikalno-kemijska svojstva običnog oraha (Juglans regia L.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:922279
Vukoje, I. (2014). 'Botanička obilježja, sorte te fizikalno-kemijska svojstva običnog oraha (Juglans regia L.)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 01.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:922279
Vukoje I. Botanička obilježja, sorte te fizikalno-kemijska svojstva običnog oraha (Juglans regia L.) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 01.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:922279
I. Vukoje, "Botanička obilježja, sorte te fizikalno-kemijska svojstva običnog oraha (Juglans regia L.)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:922279