Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Antioksidacijski i antilipidemijski potencijal konopljinog ulja

Ivana Koret (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad

Koret, I. (2014). Antioksidacijski i antilipidemijski potencijal konopljinog ulja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727030

Koret, Ivana. "Antioksidacijski i antilipidemijski potencijal konopljinog ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727030

Koret, Ivana. "Antioksidacijski i antilipidemijski potencijal konopljinog ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727030

Koret, I. (2014). 'Antioksidacijski i antilipidemijski potencijal konopljinog ulja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727030

Koret I. Antioksidacijski i antilipidemijski potencijal konopljinog ulja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 17.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727030

I. Koret, "Antioksidacijski i antilipidemijski potencijal konopljinog ulja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727030