Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Budimir, I. (2024). Razvoj i karakterizacija čokolada obogaćenih liposomalnim inkapsulatom polifenolnih spojeva haritakija (Terminalia chebula Retz.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155411
Budimir, Iva. "Razvoj i karakterizacija čokolada obogaćenih liposomalnim inkapsulatom polifenolnih spojeva haritakija (Terminalia chebula Retz.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155411
Budimir, Iva. "Razvoj i karakterizacija čokolada obogaćenih liposomalnim inkapsulatom polifenolnih spojeva haritakija (Terminalia chebula Retz.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155411
Budimir, I. (2024). 'Razvoj i karakterizacija čokolada obogaćenih liposomalnim inkapsulatom polifenolnih spojeva haritakija (Terminalia chebula Retz.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155411
Budimir I. Razvoj i karakterizacija čokolada obogaćenih liposomalnim inkapsulatom polifenolnih spojeva haritakija (Terminalia chebula Retz.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 25.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155411
I. Budimir, "Razvoj i karakterizacija čokolada obogaćenih liposomalnim inkapsulatom polifenolnih spojeva haritakija (Terminalia chebula Retz.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155411