Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za analitičku kemiju
Citirajte ovaj rad
Hanžek, M. (2024). Utjecaj organskih kiselina na ekstrakciju pektina iz kore naranče (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055754
Hanžek, Magdalena. "Utjecaj organskih kiselina na ekstrakciju pektina iz kore naranče." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055754
Hanžek, Magdalena. "Utjecaj organskih kiselina na ekstrakciju pektina iz kore naranče." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055754
Hanžek, M. (2024). 'Utjecaj organskih kiselina na ekstrakciju pektina iz kore naranče', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055754
Hanžek M. Utjecaj organskih kiselina na ekstrakciju pektina iz kore naranče [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 29.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055754
M. Hanžek, "Utjecaj organskih kiselina na ekstrakciju pektina iz kore naranče", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055754