Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Antolić, L. (2024). Utjecaj začina i aromatskog bilja na mliječne proizvode (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635959
Antolić, Lora. "Utjecaj začina i aromatskog bilja na mliječne proizvode." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635959
Antolić, Lora. "Utjecaj začina i aromatskog bilja na mliječne proizvode." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635959
Antolić, L. (2024). 'Utjecaj začina i aromatskog bilja na mliječne proizvode', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635959
Antolić L. Utjecaj začina i aromatskog bilja na mliječne proizvode [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 02.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635959
L. Antolić, "Utjecaj začina i aromatskog bilja na mliječne proizvode", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635959