Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Knežić, L. (2024). Razvoj formulacija i karakterizacija inovativnih čokolada obogaćenih kavom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:763622
Knežić, Luka. "Razvoj formulacija i karakterizacija inovativnih čokolada obogaćenih kavom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:763622
Knežić, Luka. "Razvoj formulacija i karakterizacija inovativnih čokolada obogaćenih kavom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:763622
Knežić, L. (2024). 'Razvoj formulacija i karakterizacija inovativnih čokolada obogaćenih kavom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:763622
Knežić L. Razvoj formulacija i karakterizacija inovativnih čokolada obogaćenih kavom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:763622
L. Knežić, "Razvoj formulacija i karakterizacija inovativnih čokolada obogaćenih kavom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:763622