Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Vrdoljak, M. (2024). Utjecaj omega 3 masnih kiselina na zdravlje očiju i na vid (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:090700
Vrdoljak, Marin. "Utjecaj omega 3 masnih kiselina na zdravlje očiju i na vid." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:090700
Vrdoljak, Marin. "Utjecaj omega 3 masnih kiselina na zdravlje očiju i na vid." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:090700
Vrdoljak, M. (2024). 'Utjecaj omega 3 masnih kiselina na zdravlje očiju i na vid', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:090700
Vrdoljak M. Utjecaj omega 3 masnih kiselina na zdravlje očiju i na vid [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:090700
M. Vrdoljak, "Utjecaj omega 3 masnih kiselina na zdravlje očiju i na vid", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:090700