završni rad
Priprema i karakterizacija jestivog pektinskog filma s ekstraktom kore mandarine

Gotal, Nina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za analitičku kemiju

Citirajte ovaj rad

Gotal, N. (2024). Priprema i karakterizacija jestivog pektinskog filma s ekstraktom kore mandarine (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531591

Gotal, Nina. "Priprema i karakterizacija jestivog pektinskog filma s ekstraktom kore mandarine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531591

Gotal, Nina. "Priprema i karakterizacija jestivog pektinskog filma s ekstraktom kore mandarine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531591

Gotal, N. (2024). 'Priprema i karakterizacija jestivog pektinskog filma s ekstraktom kore mandarine', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531591

Gotal N. Priprema i karakterizacija jestivog pektinskog filma s ekstraktom kore mandarine [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531591

N. Gotal, "Priprema i karakterizacija jestivog pektinskog filma s ekstraktom kore mandarine", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531591

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.