Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za analitičku kemiju
Citirajte ovaj rad
Gotal, N. (2024). Priprema i karakterizacija jestivog pektinskog filma s ekstraktom kore mandarine (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531591
Gotal, Nina. "Priprema i karakterizacija jestivog pektinskog filma s ekstraktom kore mandarine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531591
Gotal, Nina. "Priprema i karakterizacija jestivog pektinskog filma s ekstraktom kore mandarine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531591
Gotal, N. (2024). 'Priprema i karakterizacija jestivog pektinskog filma s ekstraktom kore mandarine', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531591
Gotal N. Priprema i karakterizacija jestivog pektinskog filma s ekstraktom kore mandarine [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531591
N. Gotal, "Priprema i karakterizacija jestivog pektinskog filma s ekstraktom kore mandarine", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531591