završni rad
Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u četiri sorte jabuka

Marina Milešević (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Milešević, M. (2014). Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u četiri sorte jabuka (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422655

Milešević, Marina. "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u četiri sorte jabuka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422655

Milešević, Marina. "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u četiri sorte jabuka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422655

Milešević, M. (2014). 'Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u četiri sorte jabuka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422655

Milešević M. Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u četiri sorte jabuka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 21.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422655

M. Milešević, "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u četiri sorte jabuka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422655