Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Tuzla, B. (2024). Razvoj inovativnih funkcionalnih čokolada s dodatkom inkapsuliranog polifenolnog ekstrakta dobričice (Glechoma hederacea L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:665990
Tuzla, Barbara. "Razvoj inovativnih funkcionalnih čokolada s dodatkom inkapsuliranog polifenolnog ekstrakta dobričice (Glechoma hederacea L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:665990
Tuzla, Barbara. "Razvoj inovativnih funkcionalnih čokolada s dodatkom inkapsuliranog polifenolnog ekstrakta dobričice (Glechoma hederacea L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:665990
Tuzla, B. (2024). 'Razvoj inovativnih funkcionalnih čokolada s dodatkom inkapsuliranog polifenolnog ekstrakta dobričice (Glechoma hederacea L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:665990
Tuzla B. Razvoj inovativnih funkcionalnih čokolada s dodatkom inkapsuliranog polifenolnog ekstrakta dobričice (Glechoma hederacea L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:665990
B. Tuzla, "Razvoj inovativnih funkcionalnih čokolada s dodatkom inkapsuliranog polifenolnog ekstrakta dobričice (Glechoma hederacea L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:665990