Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Herceg, I. (2024). Određivanje alergena kikirikija u različitim prehrambenim proizvodima imunoenzimskom metodom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:042593
Herceg, Iva. "Određivanje alergena kikirikija u različitim prehrambenim proizvodima imunoenzimskom metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:042593
Herceg, Iva. "Određivanje alergena kikirikija u različitim prehrambenim proizvodima imunoenzimskom metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:042593
Herceg, I. (2024). 'Određivanje alergena kikirikija u različitim prehrambenim proizvodima imunoenzimskom metodom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:042593
Herceg I. Određivanje alergena kikirikija u različitim prehrambenim proizvodima imunoenzimskom metodom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:042593
I. Herceg, "Određivanje alergena kikirikija u različitim prehrambenim proizvodima imunoenzimskom metodom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:042593