Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Planinić, I. M. (2024). Analiza fizikalno – kemijskih parametara raznih vrsta medova – sezona 2022. (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:439072
Planinić, Ivo Marijan. "Analiza fizikalno – kemijskih parametara raznih vrsta medova – sezona 2022.." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:439072
Planinić, Ivo Marijan. "Analiza fizikalno – kemijskih parametara raznih vrsta medova – sezona 2022.." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:439072
Planinić, I. M. (2024). 'Analiza fizikalno – kemijskih parametara raznih vrsta medova – sezona 2022.', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:439072
Planinić IM. Analiza fizikalno – kemijskih parametara raznih vrsta medova – sezona 2022. [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:439072
I. M. Planinić, "Analiza fizikalno – kemijskih parametara raznih vrsta medova – sezona 2022.", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:439072