Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Stulić, M. (2024). Detekcija patvorenja meda agavinim i javorovim sirupom primjenom blisko infracrvene spektroskopije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:634319
Stulić, Matea. "Detekcija patvorenja meda agavinim i javorovim sirupom primjenom blisko infracrvene spektroskopije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:634319
Stulić, Matea. "Detekcija patvorenja meda agavinim i javorovim sirupom primjenom blisko infracrvene spektroskopije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:634319
Stulić, M. (2024). 'Detekcija patvorenja meda agavinim i javorovim sirupom primjenom blisko infracrvene spektroskopije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:634319
Stulić M. Detekcija patvorenja meda agavinim i javorovim sirupom primjenom blisko infracrvene spektroskopije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:634319
M. Stulić, "Detekcija patvorenja meda agavinim i javorovim sirupom primjenom blisko infracrvene spektroskopije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:634319