Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Mišković, I. (2024). Izolacija i karakterizacija bakterija roda Streptomyces za primjenu u inhibiciji odabranih patogena (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:433917
Mišković, Ivona. "Izolacija i karakterizacija bakterija roda Streptomyces za primjenu u inhibiciji odabranih patogena." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:433917
Mišković, Ivona. "Izolacija i karakterizacija bakterija roda Streptomyces za primjenu u inhibiciji odabranih patogena." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:433917
Mišković, I. (2024). 'Izolacija i karakterizacija bakterija roda Streptomyces za primjenu u inhibiciji odabranih patogena', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:433917
Mišković I. Izolacija i karakterizacija bakterija roda Streptomyces za primjenu u inhibiciji odabranih patogena [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:433917
I. Mišković, "Izolacija i karakterizacija bakterija roda Streptomyces za primjenu u inhibiciji odabranih patogena", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:433917