Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad
Haus, V. (2024). Utjecaj uvjeta čuvanja likera od aronije na sadržaj fenolnih spojeva i kromatske parametre (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411826
Haus, Valentina. "Utjecaj uvjeta čuvanja likera od aronije na sadržaj fenolnih spojeva i kromatske parametre." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411826
Haus, Valentina. "Utjecaj uvjeta čuvanja likera od aronije na sadržaj fenolnih spojeva i kromatske parametre." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411826
Haus, V. (2024). 'Utjecaj uvjeta čuvanja likera od aronije na sadržaj fenolnih spojeva i kromatske parametre', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411826
Haus V. Utjecaj uvjeta čuvanja likera od aronije na sadržaj fenolnih spojeva i kromatske parametre [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411826
V. Haus, "Utjecaj uvjeta čuvanja likera od aronije na sadržaj fenolnih spojeva i kromatske parametre", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411826