Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Bajrić, N. (2024). Razlike među generacijama u pogledu uvođenja jestivih kukaca u prehranu (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894957
Bajrić, Nadia. "Razlike među generacijama u pogledu uvođenja jestivih kukaca u prehranu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894957
Bajrić, Nadia. "Razlike među generacijama u pogledu uvođenja jestivih kukaca u prehranu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894957
Bajrić, N. (2024). 'Razlike među generacijama u pogledu uvođenja jestivih kukaca u prehranu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894957
Bajrić N. Razlike među generacijama u pogledu uvođenja jestivih kukaca u prehranu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 23.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894957
N. Bajrić, "Razlike među generacijama u pogledu uvođenja jestivih kukaca u prehranu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894957