Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad
Mijačević, D. (2024). Učinak hidrolizata proteina soje na diferencijaciju mišjih mišićnih stanica C2C12 (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:946034
Mijačević, Dajana. "Učinak hidrolizata proteina soje na diferencijaciju mišjih mišićnih stanica C2C12." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:946034
Mijačević, Dajana. "Učinak hidrolizata proteina soje na diferencijaciju mišjih mišićnih stanica C2C12." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:946034
Mijačević, D. (2024). 'Učinak hidrolizata proteina soje na diferencijaciju mišjih mišićnih stanica C2C12', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:946034
Mijačević D. Učinak hidrolizata proteina soje na diferencijaciju mišjih mišićnih stanica C2C12 [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 28.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:946034
D. Mijačević, "Učinak hidrolizata proteina soje na diferencijaciju mišjih mišićnih stanica C2C12", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:946034