završni rad
Učinak hidrolizata proteina soje na diferencijaciju mišjih mišićnih stanica C2C12

Mijačević, Dajana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije

Citirajte ovaj rad

Mijačević, D. (2024). Učinak hidrolizata proteina soje na diferencijaciju mišjih mišićnih stanica C2C12 (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:946034

Mijačević, Dajana. "Učinak hidrolizata proteina soje na diferencijaciju mišjih mišićnih stanica C2C12." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:946034

Mijačević, Dajana. "Učinak hidrolizata proteina soje na diferencijaciju mišjih mišićnih stanica C2C12." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:946034

Mijačević, D. (2024). 'Učinak hidrolizata proteina soje na diferencijaciju mišjih mišićnih stanica C2C12', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:946034

Mijačević D. Učinak hidrolizata proteina soje na diferencijaciju mišjih mišićnih stanica C2C12 [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 28.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:946034

D. Mijačević, "Učinak hidrolizata proteina soje na diferencijaciju mišjih mišićnih stanica C2C12", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:946034

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.