Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Šiljeg, A. (2024). Probiotička i postbiotička svojstva višesojnog probiotičkog pripravka na uzročnike bolesti usne šupljine (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:317763
Šiljeg, Ana. "Probiotička i postbiotička svojstva višesojnog probiotičkog pripravka na uzročnike bolesti usne šupljine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:317763
Šiljeg, Ana. "Probiotička i postbiotička svojstva višesojnog probiotičkog pripravka na uzročnike bolesti usne šupljine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:317763
Šiljeg, A. (2024). 'Probiotička i postbiotička svojstva višesojnog probiotičkog pripravka na uzročnike bolesti usne šupljine', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:317763
Šiljeg A. Probiotička i postbiotička svojstva višesojnog probiotičkog pripravka na uzročnike bolesti usne šupljine [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:317763
A. Šiljeg, "Probiotička i postbiotička svojstva višesojnog probiotičkog pripravka na uzročnike bolesti usne šupljine", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:317763