Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Kos, M. (2024). Optimiranje vrste i količine emulgatora i stabilizatora u proizvodnji sladoleda (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:632095
Kos, Mislav. "Optimiranje vrste i količine emulgatora i stabilizatora u proizvodnji sladoleda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:632095
Kos, Mislav. "Optimiranje vrste i količine emulgatora i stabilizatora u proizvodnji sladoleda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:632095
Kos, M. (2024). 'Optimiranje vrste i količine emulgatora i stabilizatora u proizvodnji sladoleda', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:632095
Kos M. Optimiranje vrste i količine emulgatora i stabilizatora u proizvodnji sladoleda [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:632095
M. Kos, "Optimiranje vrste i količine emulgatora i stabilizatora u proizvodnji sladoleda", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:632095