prikaz prve stranice dokumenta Optimiranje vrste i količine emulgatora i stabilizatora u proizvodnji sladoleda
Rad nije dostupan
završni rad
Optimiranje vrste i količine emulgatora i stabilizatora u proizvodnji sladoleda

Kos, Mislav
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Kos, M. (2024). Optimiranje vrste i količine emulgatora i stabilizatora u proizvodnji sladoleda (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:632095

Kos, Mislav. "Optimiranje vrste i količine emulgatora i stabilizatora u proizvodnji sladoleda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:632095

Kos, Mislav. "Optimiranje vrste i količine emulgatora i stabilizatora u proizvodnji sladoleda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:632095

Kos, M. (2024). 'Optimiranje vrste i količine emulgatora i stabilizatora u proizvodnji sladoleda', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:632095

Kos M. Optimiranje vrste i količine emulgatora i stabilizatora u proizvodnji sladoleda [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:632095

M. Kos, "Optimiranje vrste i količine emulgatora i stabilizatora u proizvodnji sladoleda", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:632095

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.