prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj konvencionalne i integralne fermentacije i maceracije na sastav procijanidina vina Plavac mali i Babić
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj konvencionalne i integralne fermentacije i maceracije na sastav procijanidina vina Plavac mali i Babić

Drinovac, Inga
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Drinovac, I. (2015). Utjecaj konvencionalne i integralne fermentacije i maceracije na sastav procijanidina vina Plavac mali i Babić (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529507

Drinovac, Inga. "Utjecaj konvencionalne i integralne fermentacije i maceracije na sastav procijanidina vina Plavac mali i Babić." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529507

Drinovac, Inga. "Utjecaj konvencionalne i integralne fermentacije i maceracije na sastav procijanidina vina Plavac mali i Babić." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529507

Drinovac, I. (2015). 'Utjecaj konvencionalne i integralne fermentacije i maceracije na sastav procijanidina vina Plavac mali i Babić', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529507

Drinovac I. Utjecaj konvencionalne i integralne fermentacije i maceracije na sastav procijanidina vina Plavac mali i Babić [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 16.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529507

I. Drinovac, "Utjecaj konvencionalne i integralne fermentacije i maceracije na sastav procijanidina vina Plavac mali i Babić", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529507

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.