Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Mlakić, K. (2024). Antifungalna svojstva bakterija mliječne kiseline na plijesni iz roda Aspergillus (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:270442
Mlakić, Kristina. "Antifungalna svojstva bakterija mliječne kiseline na plijesni iz roda Aspergillus." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:270442
Mlakić, Kristina. "Antifungalna svojstva bakterija mliječne kiseline na plijesni iz roda Aspergillus." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:270442
Mlakić, K. (2024). 'Antifungalna svojstva bakterija mliječne kiseline na plijesni iz roda Aspergillus', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:270442
Mlakić K. Antifungalna svojstva bakterija mliječne kiseline na plijesni iz roda Aspergillus [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:270442
K. Mlakić, "Antifungalna svojstva bakterija mliječne kiseline na plijesni iz roda Aspergillus", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:270442