Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.
Citirajte ovaj rad
Kurek, M. (2023). Održivi pristup u razvoju jestivih prevlaka u povećanju trajnosti svježe jadranske ribe [Skup podataka]. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:257708.
Kurek, Mia. Održivi pristup u razvoju jestivih prevlaka u povećanju trajnosti svježe jadranske ribe. Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. 09.02.2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:257708.
Kurek, Mia. 2023. Održivi pristup u razvoju jestivih prevlaka u povećanju trajnosti svježe jadranske ribe. Prehrambeno-biotehnološki fakultet. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:257708.
Kurek, M. 2023. Održivi pristup u razvoju jestivih prevlaka u povećanju trajnosti svježe jadranske ribe. Prehrambeno-biotehnološki fakultet. [Online]. [Citirano 09.02.2025.]. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:257708.
Kurek M. Održivi pristup u razvoju jestivih prevlaka u povećanju trajnosti svježe jadranske ribe. [Internet]. Prehrambeno-biotehnološki fakultet: , HR; 2023, [pristupljeno 09.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:257708.
M. Kurek, Održivi pristup u razvoju jestivih prevlaka u povećanju trajnosti svježe jadranske ribe, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. Citirano: 09.02.2025. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:257708.