završni specijalistički
Oznaka „Plavi ceker“ kroz sustav vrednovanja namirnica biljnog podrijetla

Tuk, Emil
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Tuk, E. (2024). Oznaka „Plavi ceker“ kroz sustav vrednovanja namirnica biljnog podrijetla (Završni specijalistički). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:485865

Tuk, Emil. "Oznaka „Plavi ceker“ kroz sustav vrednovanja namirnica biljnog podrijetla." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:485865

Tuk, Emil. "Oznaka „Plavi ceker“ kroz sustav vrednovanja namirnica biljnog podrijetla." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:485865

Tuk, E. (2024). 'Oznaka „Plavi ceker“ kroz sustav vrednovanja namirnica biljnog podrijetla', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:485865

Tuk E. Oznaka „Plavi ceker“ kroz sustav vrednovanja namirnica biljnog podrijetla [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:485865

E. Tuk, "Oznaka „Plavi ceker“ kroz sustav vrednovanja namirnica biljnog podrijetla", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:485865

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.